Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Ngjarja ndodhi në pasditen e 1 Majit, kur Qendra Policore Emergjente mori informatën se afër fshatit Erala një veturë Opel është në arrati dhe dyshohet se shoferi është nën ndikimin e drogës. Patrolla policore kishte gjetur veturën e dyshuar dhe i kishte dhënë sinjalin e ndalimit, por vetura Opel nuk ndaloi, derisa patrolla tjetër reagoi duke vendosur rripin me gjemba në rrugë, përpara veturës.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com