Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

"Aristoteli i Madh" siç njihet ndryshe Shaq O'Neil në Amerikë, është në ballinën e video-lojës së re NBA 2K18. Video-loja del në treg prej 15 Tetorit 2017 për Windows, Switch, Xbox One dhe PS4.

 

Çmimi është 55€.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com