Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

Shikojeni luftëtarin me prejardhje nga Kroacia, Stipe Miocic kur rrëzoi me "knock out" kundërshtarin Werdum dhe fitoi titullin e kampionit për kategorinë e rëndë.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com