Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Të Shtunen, 164 vrapues nga 9 shtete garuan kundër njëri tjetrit për të arritur majen e kërcimit me ski në Planica të Sllovenisë.

 

Vrapimi 400 metërsh më i vështiri u fitua nga turku Arslan Ahmet (5:02:53) dhe nga austriakja Teresa Stadlober në kategorinë e femrave.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com