Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Tridhjetë vite pas ngjarjeve nga filmi i parë, protagonisti i ri polici K (Ryan Gosling), gjurmon mbi sekretin e fshehur prej kohësh. Ky gjurmim e çon atë deri tek Rick Deckard (Harrison Ford), që është një ish polic i LAPD, në arrati prej 30 vitesh.

 

Me producent Ridley Scott dhe regjisor Denis Villeneuve, filmi fillon të shfaqet nëpër kinema prej Tetorit 2017.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com