Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee
image

 

Është ajo kohë e vitit ku Nëna Natyrë tregon bukurinë e saj.

 

Jack Johnston ka filmuar këto pamje nga droni në Japoni, ku shihen pemët e çershisë duke çelur.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com