Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Disa nga karakteret kryesore të "meme-ve" në internet, tregojnë për reagimet dhe kohët e vështira që kaluan, derisa i tërë komuniteti online qeshte me ta!

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com