Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee
image

 

Motrat e nderit Christine Meeusen (djathtas) dhe India Delgado tymosin bar afër Merced, California. Ato dhe shumë të tjera, e rrisin dhe kultivojnë bimët e tyre të kanabisit. Motrat besojnë se bima ka veti të përmirësimit të shëndetit dhe mirëqenies.

 

Motra India Delgado deklaroi "Grupi jonë ka pasur shitje mbi 750.000 $ në vitin e kaluar, duke e bërë atë vit si më të suksesshmin prej se grupi filloi kultivimin e bimës në vitin 2015.

image
image
image

 

foto: Reuters

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com