Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Të Premten në Spanjë, u hap parku "Ferrari Land" ku edhe gjindet tobogani më i shpejtë në botë. Ai, brenda pak sekondash arrihnë shpejtësinë prej 170 km/h, dhe në këto çastë një pëllumb i pafat përplaset në fytyren e njërit nga djemtë në video.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com