Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Fabrika gjindet në Brooklyn të New York-ut dhe ka emrin "SIMS Materials Recovery Facility", që kryen operacione të avancuara reciklimi duke përdor teknologjinë automatike për ndarjen e metalit, qelqit dhe plastikës duke u bazuar në peshën, madhësinë, formën dhe madje edhe strukturën molekulare.

 

SIMS është një ndër fabrikat më të avancuara të reciklimit në botë.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com