Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Berberi palestinez Ramadan Edwan përdor këtë praktikë të pazakonshme në kampin e refugjatëve në Rafah, në rripin e Gazës, ku për të arritur modelin e dëshiruar të flokëve, ai u vë zjarrin atyre fillimisht.

 

Për më shumë, Ramadan deklaron se metoda e tillë me zjarrë ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut në kokë.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com