Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017
image

 

3 udhëtare të kompanisë "British Airways" patën 'fluturimin e jetës' pasi kuptuan se janë udhëtaret e vetme në aeroplan.

 

Lawrie-Lin Waller, 33, tha se ajo dhe shoqet e saj janë akomoduar në klasë biznesi në aeroplan, dhe se janë shërbyer me shampanjë derisa kanë bërë foto me kapitenin e ekuipazhit.

 

Në udhëtimin e tyre prej Gjibraltarit deri në Londër me 17 Dhjetor, shoqet e saj Laura Stevens, 34, dhe Sarah Hunt, 35, u kënaqën me ushqimin e shërbyer tre herë gjatë udhëtimit.

 

Zonja Waller tha: "Nuk do ta përjetojmë këtë kurrë më".

 

Ajo shoti se aeroplani i tyre ishte vonuar, por kur arritën në aeroportin e Gjibraltarit të gjithë kishin fluturuar me avionin e mëhershëm.

 

image
image

 

Kapiteni i ekuipazhit u kishte thënë pasagjereve se asnjëherë gjatë karrierës së tij nuk kishte fluturuar me vetëm 3 pasagjere!

 

burimi: bbc.com

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com