Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Kjo është video-loja e parë nga studio e pavarur e Hideo Kojimas. Në të paraqiten figurat e aktorëve të njohur Norman Reedus dhe Mads Mikkelsen, nën regji të Guillermo del Toro.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com