Piskama e dites

"NJERËZIT ME PASION MUND TA NDRYSHOJNË BOTËN PËR TË MIRË."


- Steve Jobs

"Ne jemi të ndershmit dhe kriminelët. Ne jemi afër legjendës, dhe të humbur në histori". Pamje 'single player' nga video-loja e re Battlefield 1 (53€).

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com