Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Me një grafikë më të fuqishme, procesor më të shpejtë dhe memorie, dhe me disk 1TB, ky model special i PlayStation 4 ju mundëson përdoruesëve të luajnë video-lojëra me tekstura të përmirësuara dhe me rezolucion deri në 4K në 60fps. Në shitje prej 10 Nëntorit 2016, me çmimin prej 355€.

 

 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com