Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee
image

 

"Kur ne bëmë këtë fotoset, kërkuam diçka të brishtë me një prapavijë të pastër. Sfiga më e madhe për këtë projekt ishte distanca në mes modeles dhe dritës. Kemi përdor dritën natyrale." - fotografi Martin Murillo

image
image
image
image

Ish-hiti "Simpatia", versioni origjinal nga Edona Llalloshi dhe Memli Krasniqi tashmë është bërë remake nga Lumi B dhe Dhurata Dora, këngë kjo e cila po pëlqehet shumë nga publiku shqiptarë.

 

E lancuar pardje, Simpatia e re ka mbledhur më shumë se 500.000 klikime në Youtube.

Emri origjinal i orkestrës është Rundfunk-Tanzorchester Ehrenfeld (ose Radio Orkestra Vallëzuese e Ehrenfeldit) që përbëhet nga 15 anëtarë dhe në këtë klip ata performojnë bukur këngën hit nga Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger.

Para së gjithash, Ansara ka vënë shenjën 🔞 te profili i saj në Instagram, që nënkupton se për ta përcjellur faqen e saj, përdoruesit duhet të jenë mbi 18 vjeç.

 

Për Ansarën dihet se është nga Peja, ndërsa informata të tjera nuk dihen.

 

Përveç përcjellësve shqiptar, ajo ka edhe shumë përcjellës të huaj në Instagram - në total 30.000 përcjellës.

image
image image image image image image image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com