Piskama e dites

"DHIMBJA FORMËSON FEMRËN NË LUFTËTARE."


- R. H. Sin

Angelina Jolie u shfaq para kamerës për të lancuar parfumin e ri nga Guerlain, i cili është inspiruar nga aktorja. Parfumi mbanë emrin 'Mon Guerlain', dhe i dedikohet feminizmit të sotëm,

Incidenti pati ndodhur në vitin 2015 në Texas, SHBA kur shoferi i veturës, 69 vjeçari William Sam papritmas fillon tejkalimin duke goditur motoçikletën. Motoçiklisti kishte shpëtuar me lëndime të lehta ndërsa shoqja e tij ishte dërguar me ambulantë në spital, me dore të thyer dhe lëndime të tjera.

 

Më pas ndodhi gjykimi dhe nga kjo video si provë, ishte vendosur që 69 vjeçarit t'i shqiptohet dënim prej 15 vjetëve burgim.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com