Piskama e dites
"AS NË ËNDËRRAT E MIJA MË TË ÇMENDURA, NUK DO TA IMAGJINOJA NJË JETË MË TË MIRË"

- Hugh Hefner, 9 Prill 1926 - 27 Shtator 2017

Reuters na i sjell pamjet nga eventi i përvjetshëm "Comic Con" që këtë vit u mbajt në San Diego të SHBA-së.

 

Eventi përfshihej prej karaktereve të "Game of Thrones" e deri tek personazhi Na'vi nga filmi Avatar. Përveç pjesëmarrësve, të pranishëm ishin edhe aktorë dhe këngëtarë të njohur.

image
image image image image image image image image image image image image image

Pas deklarimeve bombastike të djeshme nga e bija e presidentit Rugova, rrjetet sociale kanë filluar sarkazmin me Teuta Rugovë.

 

Kjo më poshtë është një perlë e vërtetë!

image
 

© 2012 - 2018 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com