Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Shoqet e ngushta po qëndrojnë së bashku edhe në biznes!

 

Ato janë paraqitur në kampanjën e re të Fendi dhe janë fotografuar nga i famshmi Karl Lagerfeld.

 

"U inspirova nga llogo e re e Maison," tha Karl. "Për shkak të formave dhe pozitave poshtë-lartë, vendosa të luaj me shkallën e ekzagjëruar të kësaj llogoje, dhe me ngjyrat kryesore të koleksionit - përzierje në mes të kaltrës, ngjyre deveje dhe sigurisht të kuqes."

 

Modelet janë fotografuar në poza të fuqishme dhe konfidente.

image
image image image image image image image image image image image image image image image image image

Valoni dhe Erolli sjellin në shqip versionin e këngës armene "Mi Gna". Për djemtë në fjalë nuk dihet mjaftueshëm, por një gjë është e sigurtë se ata kanë simpati të madhe për hitin armen!

"Ditëve të fundit i kam dedikuar kohë procesimit dhe publikimit të disa fotoseteve të përfunduara më herët. Sot, po ndajë me ju këtë set bardh e zi që e kam bërë me modelen Emily Sears në "London Hotel" në West Hollywood." - Van Syles. 

image
image
image
image
image

Të gjithë ne kemi ëndërruar fluturimin - por kjo për Richard Browning ishte bërë një obsesion. Ai ka zhvilluar një kostum të ngjajshëm me atë të "Iron Man" që bazohet në një bashkëpunim elegant të mendjes, trupit dhe teknologjisë.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com