Piskama e dites
Personi më i rrezikshëm është ai i cili dëgjon, mendon dhe vëzhgon.

- Bruce Lee

Reuters na i sjell pamjet nga eventi i përvjetshëm "Comic Con" që këtë vit u mbajt në San Diego të SHBA-së.

 

Eventi përfshihej prej karaktereve të "Game of Thrones" e deri tek personazhi Na'vi nga filmi Avatar. Përveç pjesëmarrësve, të pranishëm ishin edhe aktorë dhe këngëtarë të njohur.

image
image image image image image image image image image image image image image

Pas deklarimeve bombastike të djeshme nga e bija e presidentit Rugova, rrjetet sociale kanë filluar sarkazmin me Teuta Rugovë.

 

Kjo më poshtë është një perlë e vërtetë!

image

Një cjap që ishte mjaft i mërzitur, vendosi të thyej xhamat e hyrjes së kompanisë "Argonics Ics" në Colorado, SHBA.

 

Argonics kanë publikuar videon e ngjarjes në Youtube ku shihet cjapi i frustruar që fillimisht thyen njërin xham, pastaj largohet dhe kthehet edhe për tjetrin.

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com