Piskama e dites

"Unë jam kafez, në kërkim të zogut."


- Franz Kafka

LG ka zgjedhur shkretëriten e Kilit për zhvillimin e reklamës së re për robalarësen ekologjike e cila harxhon 42% më pak ujë se sa rrobalarësja konvencionale.

"Le Zap de Spion" nga Franca, na e sjellin përmbledhjen më të re!

Urime dhe gëzuar që ja dolët mbanë edhe kësaj jave! 

image
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
image

 

Modelja dhe instruktorja e fitnesit Haley Poston tërheqë klientelën saj përmes faqes online të palestrës "Barry's Bootcamp" që gjindet në Nashville, SHBA. Fotoseti i saj i ri mbanë emrin "Mbajtja e Sekreteve", ndërsa fotot janë realizuar nga Martin Murillo.

image
image image image image image image image
 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com