Piskama e dites

"DHIMBJA FORMËSON FEMRËN NË LUFTËTARE."


- R. H. Sin

Çka mendoni, a është e mundshme të 'driftosh' me autobus?

 

Bëhet fjalë për kampionin e garës Rally, Petter Solberg dhe lojtarët e ekipit gjerman Wolsburg me në krye Mario Gomezin.

 

Si do të realizohej Snapchati gjatë vitete të 90-a kur teknologjia e informacionit ishte ende në fillet e saj? Siç shihet në videon më poshtë, për realizimin e një 'snap-i' të vetëm do të ishte e nevojshme shumë kohë dhe mund.

 

 

© 2012 - 2017 Piskama.com
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
www.fatcow.com